Golejada del Cerdanyola Club d'Hoquei al debut europeu (9-1)

El primer equip femení del Cerdanyola CH ha vençut per 9-1 a l'AD Sanjoanense portuguès en la primera jornada de la Lliga Europea

L'equip d'OK Liga del Cerdanyola Club d'Hoquei ha debutat amb bon peu en la Female League Cup europea. L'equip va disputar la primera jornada de la lliga dissabte 5 de febrer aconseguint derrotar per 9-1 l'AD Sanjoanense a Can Xarau. La pitxitxi del partit va ser Adriana Gutiérrez, sumant 5 punts pel Cerdanyola, seguida de Gemma Solé i de Natalia que en van anotar 3 i 1 respectivament.

1a part (6-1)

La trobada va estar marcada per un domini constant del Cerdanyola des de l'inici fins al final. Les de Dani Setién van imposar-se amb claredat en les dues primeres jugades, transformant el 2-0 a càrrec d'Adriana Gutiérrez. Van ser escaszes les arribades a porteria del Sanjoanense en aquesta primera part, però una va tenir premi en el 15', en què Sara Fernández va estrenar marcador arran d'un atac conjunt.

El Cerdanyola CH vs AD Sanjoanense. FOTO: Nora Muñoz Otero

Tot i el 2-1, el Cerdanyola va continuar amb superioritat especialment en els últims 5 minuts. Gemma Solé va transformar dos gols seguits en el minut 20, el primer des de fora de l'àrea i el segon en un cara a cara amb la portera visitant. L'agressivitat en atac de les verd-i-blanques va resultar en dos gols més, a nom de Natalia i d'Adriana. El 6-1 de mitja part va ser possible també gràcies a la fermesa de Carla Batlle a la porteria, que va aturar una falta directa i més d'un xut de perill.

2a part (9-1)

A la represa, Gutiérrez va continuar allargant distàncies anotant el 7-1 ja en el minut 2. El marcador no va permetre marge de canvi de tornes en la dinàmica de partit, tot i l'esforç de les visitants per seguir dins del joc. El domini es va equilibrar durant la major part del segon període, i el Sanjoanense va generar continuades ocasions de perill, sempre controlades per la defensa i la porteria verdes.

El Cerdanyola CH celebrant un gol contra e'AD Sanjoanense. FOTO: Nora Muñoz Otero

El vuitè gol del Cerdanyola el va provocar Gemma Solé després de contínues arribades del conjunt de l'equip. En els últims 15 minuts, les de Dani Setién van recuperar el domini indiscutible del partit, que es va segellar en el 13' amb el novè gol a càrrec d'Adriana, des del punt de penal.