El Juvenil A del Cerdanyola FC assoleix un ascens històric a Divisió d'Honor

L'equip de futbol local dirigit per Lluís Macià aconsegueix l'ascens a la màxima categoria del futbol juvenil estatal

Fita històrica per al Cerdanyola FC. L'equip Juvenil A ha aconseguit l'ascens a la categoria màxima del futbol juvenil estatal i jugarà, en la pròxima temporada, en la Divisió d'Honor

Així, els de Lluís Macià encadenen un ascens de dues categories en dues temporades. L'any passat l'equip ja va ascendir de Preferent a Nacional, per fer el salt ara a la categoria màxima estatal. "Costa de creure, aquell ascens ja va ser una fita històrica i el nostre objectiu era salvar-nos", explica Lluís. 

 

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha decidit que a les categories juvenils es dóna per finalitzada la temporada degut a l'estat d'alarma i han anunciat els ascensos. Els equips que van assolir la millor classificació van ser el CE Sabadell A, el FC Barcelona B, RCD Espanyol B, el FC Girona B i en cinquè lloc i amb 37 punts, el Cerdanyola FC. Però els altres euips no podien pujar de categoria en ser equips B. Així, el CE Sabadell A (en primer lloc i amb 53 punts) i el Cerdanyola FC van pujar a Divisió d'Honor. 

"Ens va costar arrencar però després, jugant amb il·lusió i no amb pressió, ens vam convertir en un equip difícil de superar", explica l'entrenador. L'equip de futbol local ara competirà en la categoria dels millors de l'estat: "és un orgull i una satisfacció immensa haver estat el primer a aconseguir-ho i durant la temporada intentarem defensar-ho amb tot l'orgull del món", diu Macià.