El Sènior Masculí A del Club Handbol de Cerdanyola aconsegueix l'ascens a Primera Catalana

Després de tres anys consecutius quedant-se a les portes de l'ascens, l'equip ha pujat a Primera Catalana

L'equip de Sènior Masculí A del Club Handbol de Cerdanyola ha aconseguit l'ascens a Primera Catalana. La Federació Catalana d'Handbol ha decidit pujar a tots aquells equips que es trobaven en fase d'ascens en el moment de l'aturada de la competició per la crisi sanitària pel coronavirus.

Així, el Sènior A d'Hanbol que es trobava en el tercer lloc de la classificació, ha aconseguit l'ascens. "Ja feia 3 anys seguits que ens quedàvem a les portes de l'ascens", explica Jordi Solé, entrenador dels verds. Ara, entrar a Primera Catalana "significa més visibilitat; és una categoria ja prou important dins de Catalunya", afirma Solé. 

L'equip, que aquest l'any l'ha dirigit el jugador Edu González a causa d'una lesió, ha fet una bona temporada malgrat les circumstàncies. Més del 50% de l'equip estava format per jugadors nous. "Era un canvi generacional important, i ho han aconseguit", explica Jordi Solé. 

 

L'equip Femení no ha tingut la mateixa sort: "ens hem tornat a quedar amb la mel als llavis un altre any", explica l'entrenador. L'equip es trobava quart classificat i la Federació ha decidit que només pujaven a primera lliga aquells qui estiguessin en posició d'ascens directe. Segons Solé, "ha estat una barrabassada" ja que, en el moment de l'aturada, l'equip venia de jugar contra els equips d'adalt. 

Així i tot, l'entrenador assegura que la pròxima temporada ho tornaran a intentar: "el Club d'Handbol de Cerdanyola té un equip femení també digne d'ascendir a líder".