Es trenca la ratxa de sis victòries consecutives del Cerdanyola Club d'Hoquei a l’Ok Liga

El Club Patí Manlleu va guanyar a Can Xarau i el Cerdanyola Club d'Hoquei és tercer del seu grup

L’equip d’Ok Liga del Cerdanyola Club d'Hoquei no va poder retenir els tres punts Can Xarau en la 13a jornada, el dissabte 16 de gener, davant un fort Club Patí Manlleu. Les osonenques van guanyar 2-5 en un partit treballat i seriós del conjunt cerdanyolenc dirigit per Carles Marín.

María Díez va avançar el CP Manlleu al minut 19 i només un minut després, Adriana Gutiérrez signava un gol de falta directa i establit l’empat a 1. El descans va arribar amb empat al marcador. Al minut 28, les osonenques ja guanyaven 1-3 mentre el Sarda seguia creant ocasions i les intervencions de Mariona Surós a la porteria tornaven a ser clau. Gemma Solé va reviure el Sarda fent el 2-3 i les verd-i-blanques van tornar a ficar-se al partit.

El CP Manlleu va ser més determinant en les seves accions i Anna Casarramona va marcar el 2-4. A les acaballes del partit, les porteres van frustrar jugades a bola aturada: una falta directa d’Ona Castellví que va aturar Surós, i un penal de Solé després. A 18 segons pel xiulet final, Casarramona va signar el 2-5 definitiu.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola CH es desplaça fins a la 3a posició del Grup A a un partit de finalitzar la primera fase i amb la plaça assegurada per passar al primer grup de la Fase 2.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.