Triomf del Cerdanyola Club d'Hoquei en la 4a jornada d'OK Liga

El Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha imposat al Deportivo Liceo per 3-2 remuntant una posició en la classificació d'OK Lliga

El primer equip femení del Cerdanyola Club d'Hoquei s'ha endut la victòria per 3-2 davant del Deportivo Liceo en un ajustat duel a Xarau. El triomf en la quarta trobada d'OK Lliga disputada aquest dissabte 27 de novembre, provoca que les de Dani Setién remuntin una posició en la classificació.

Premi per la definició

La trobada s’ha iniciat estrenant marcador a favor del Sarda, arran d’una contra que Adriana Gutiérrez ha definit en el 2’. Tot i això, el Liceo ha respost amb un gol a càrrec de Gaete Salinas. El resultat dels primers minuts ha reflectit la dinàmica de joc, equiparat i de domini altern. Però l’equip visitant no ha trigat a imposar-se amb un joc agressiu, que ha obligat a les verd i blanques a atacar en les contres.

El Cerdanyola CH celebrant el primer gol. FOTO: Nora Muñoz

Figuerola i Diana han protagonitzat una contra perillosa en el 13’, que la defensa ha rebutjat. Mentre el Liceo continuava dominant, Gemma Solé ha sabut aprofitar una falta directa i ha definit el 2-1 en el 15’ rematant en el rebot. A partir d’aquí, el joc s’ha tornat més ràpid donant lloc a una contra rere contra. En els últims minuts, el Cerdanyola ha mantingut el 2-1 reforçant molt la defensa, tot i desaprofitar una segona pilota aturada que ha picat Solé.

2a part de domini altern

En la represa, Adriana Gutiérrez ha robat una bola a mig camp i ha superat a tres rivals, provocant una ocasió perillosa que Maria Figuerola no ha pogut definir en el 28'. Durant els minuts inicials d'aquesta segona part, el Liceo ha seguit dominant el joc, protagonitzant vàries ocasions de perill com la del 32' en què una jugada conjunta quasi fa colar la bola a Mariona.

Cap al 35' el Cerdanyola ha començat a dominar més, i el control en atac s'ha equiparat fins al final del partit. Tot i això, en el 42' l'àrbitre ha sancionat a Gemma Solé amb targeta blava i la dorsal 9 visitant ha pujat el 2-2 al marcador en la falta directa. Les de Dani Setién han lluitat el partit fins al final pressionant més que en cap moment de la trobada, i el gol de la victòria a nom de Diana Silva ha arribat en el 43'. Els últims segons de la trobada han estat tensos, però el Cerdanyola ha mantingut a ratlla al Liceo.

Pròxima trobada

Aquest triomf per 3-2 situa el Cerdanyola CH en cinquena posició a la classificació de l'OK Lliga amb tres partits guanyats i un empatat. L'equip disputarà la cinquen jornada al pavelló del CP Vilanova el pròxim dissabte 4 de desembre a les 20.30.h.