Victòria del Cerdanyola Futbol Club davant del líder per escalar posicions a Segona RFEF

Els de Toni Carrillo s'imposen a l'Espanyol B per 3-2 a Fontetes en la 29a jornada de la lliga

El primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club ha guanyat aquest diumenge 10 d'abril a Fontetes un partit clau per continuar competint per mantenir la categoria: la 29a jornada contra el líder de Segona B-Segona RFEF, l'Espanyol B. Amb un resultat de 3-2, els verd-i-blancs són novens a la classificació amb 39 punts. L'afició cerdanyolenca no va perdre l'oportunitat de celebrar aquesta victòria, i al voltant de 1.000 espectadors van assistir a Fontetes.

Per davant en l'electrònic (2-0)

La trobada començava amb un domini del joc altern, però decantat més per l'Espanyol B, que va prendre més control de la possessió. Tot i això, en el minut 6, Kilian va obrir el marcador pels verd-i-blancs amb un xut potent des de fora de l'àrea directe al fons de la xarxa. Amb aquest avantatge, els cerdanyolencs van mantenir la dinàmica del principi, reforçant més en defensa i provocant poc perill, a part d'alguns intents per arribar a porteria de Pinto, Elhadji i Aliaga, sense èxit.

El Cerdanyola Futbol Club davant de l'Espanyol B a Fontetes. FOTO: Nora Muñoz Otero

Els visitants van fer treballar en més d'una ocasió al porter cerdanyolenc, arribant sobretot per la banda dreta. En el minut 19 van obligar Becerra a fer el seu millor joc quan un davanter barceloní es va quedar sol amb només un defensa. Finalment, el segon gol del Cerdanyola va arribar de la forma menys esperada en el minut 21. Un defensa de l'Espanyol va voler fer arribar la pilota al seu porter, però Elhadji va buscar l'u contra u amb el porter aconseguint transformar el 2-0. En els últims minuts de la primera part, els visitant van continuar arribant a porteria per la banda i provocant córners, sense arribar a definir.

Tensió fins al final (3-2)

A la represa, el Cerdanyola va començar amb insistència a porteria arribant amb jugades conjuntes. Fins que en el minut 52, Elhadji va tornar a ser en el moment i posició ideal per rebre l'assistència de Dani Martí i definir el 3-0 amb un xut ras. Ja amb una clara superioritat en l'electrònic, els locals van agafar les regnes del partit dominant el joc i provocant més perill. Per la seva part, l'Espanyol B també va continuar atacant, però amb poca efectivitat fins al minut 73, quan després de diverses rematades i rebots a l'àrea, la pilota va travessar la porteria de Becerra.

A partir d'aquí, els visitants van agafar força i el partit es va tornar a equilibrar, malgrat el resultat de 3-1. L'Espanyol dominava la possessió i provocava continuades jugades de perill. Des del minut 80 en endavant, la tensió es va apoderar del partit com si el resultat fos empat. El segon gol de l'Espanyol ja es podia preveure després de provocar ocasions repetidament: va arribar arran d'una jugada de córner en el minut 85. Els últims minuts més l'afegit cada jugada era or per a tots dos equips, i vertaderament la victòria del Cerdanyola va perillar fins a la xiulada final.

Pròxima trobada

Comença el compte enrere pel final de la lliga a falta de cinc jornades. El diumenge 17 d'abril, el Cerdanyola FC s'enfronta a Fontetes contra l'SD Formentera a les 12 h, en la 30a jornada de Segona B-Segona RFEF