Les eleccions municipals al llarg dels anys

Fotos: Arxiu del TOT

Juan Antonio Hidalgo

 

 

A les pàgines de la revista, durant els pròxims mesos, es parlarà, i molt, de política. Les eleccions municipals es convertiran, fins al mes vinent de maig i com passa cada quatre anys, en un dels principals eixos informatius de tots els mitjans de comunicació. Com és lògic, el material gràfic que tota aquesta activitat informativa genera és una de les temàtiques més riques i variades a l'arxiu de qualsevol mitjà. També al del TOT.

Al nostre arxiu online tenim ja disponibles un gran número d'imatges de moltes (encara no de totes, això trigarà...) de les municipals de les darreres dècades. Ho anirem recuperant durant els propers mesos. Comencem amb la publicitat que van insertar a les pàgines de la revista els partits que es presentaven a les eleccions del 1999. Sembla que fos ahir, i han passat ja dos dècades...

També recuperem algunes fotografies captades durant actes electorals de diversos partits polítics. Exceptuant la de Jordi Pujol, que es va fer durant les municipals del 1991, la resta pertanyen també a la campanya del 99. Podem veure, més concretament, a Alberto Fernández Díaz amb Manuel Buenaño en un acte del PP, a Àngel Colom amb Toni Soler a un acte del PI i a Carles Bonet amb Montserrat Puig a una trobada convocada per ERC. Finalment, recuperem també una fotografia d'Antoni Gutiérrez Díaz (el Guti) amb Toni Morral i altres dirigents d'ICV i a Cristina Real amb Pascual Maragall, fent campanya pel PSC.

 

Els que vulguin veure més només han d'accedir a l'arxiu i teclejar, al cercador, "municipals".