Els equips de petanca de Barcelona triomfen en el 4t Open Internacional Cerdanyola

El 20 de juliol a la ciutat, 42 equips van lluitar pel pòdium durant 12 hores ininterrompudes

 

El dissabte 20 de juliol s'ha celebrat el torneig de petanca 4t Open Internacional Ciutat de Cerdanyola a les pistes de la Zona Esportiva Municipal de Montflorit. Durant 12 hores seguides els equips han fet rodar les boles de petanca per disputar-se el premi. 

 

 

 

 

En aquesta edició, 42 han estat els equips participants, que han sumat un total de 126 persones jugant a les pistes de petanca. D'entre ells, dos dels equips procedien d'Andorra, tres de Teruel, un de Rússia i un de Mallorca. Els 35 restants els conformen equips de Catalunya. 

 

 

 

 

Els campions absoluts de la categoria General han estat dos dels equips de la ciutat de Barcelona. L'equip guanyador, que s'ha emportat un premi de 2.000 €, és el de Rafael Carrillo, José Luís Guax i Francisco Arbeloa. No és per menys, i com a subcampions, s'han emportat el premi de 900 € l'equip del pare i fill: Santiago Heredia, Sergio Eredia i Toni. El partit el va dictaminar un àrbitre internacional. 

 

 

 

 

El torneig ha estat organitzat pel Club Petanca Unión Cerdanyola Atlético Serraparera, que han valorat molt positivament la jornada. Aproximadament hi van assistir unes 300 persones de públic. Tot i que es porta celebrant fa més de 20 anys, en la modalitat Open de petanca n'és el quart. 

 

 
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?