Imatge d'una de les incidències denunciades per ERC. FOTO: ERC Cerdanyola

Política

ERC confecciona un mapa de les deficiències de l'espai públic

En col·laboració amb el veïnat, han identificat 231 incidències al barri de Serraparera

La secció local d’ERC, juntament amb veïns i veïnes de Serraperera, han confeccionat un mapa de les deficiències de l’espai públic, com són les voreres en mal estat i/o estretes, escocells buits, escocells amb soca, arbres en mal estat, zones degradades, espais de perill o calçada en mal estat.

El resultat d’aquesta col·laboració amb el veïnat ha permès identificar i fotografiar, en pocs dies, més de 231 llocs amb incidències al barri. A través d'un comunicat, els republicans han denunciat aquest seguit d'incidències i han afegit que "és un fidel reflex de com el govern de Carlos Cordón, i dels diferents governs del PSC que han governat la ciutat 34 anys dels últims 44, han desatès l’espai públic, convertint els carrers en llocs insegurs, inaccessibles, bruts i que n’impedeixen el seu lliure gaudi per part de les persones".

Segons el candidat a l’alcaldia d’ERC, Albert Turon, “nosaltres apostem per un espai públic entès com a lloc de trobada, convivència i reunió on les persones, de forma segura, verda i accessible, gaudeixen de la ciutat, de les relacions humanes i socials, del comerç i dels diferents serveis públics i privats que s’hi ofereixen. Per  fer-ho cal un pla de millora integral de l’espai públic de tots els barris, amb accions urgents, determinades i efectives per tornar els carrers i les places a les persones. A ERC creiem que la transformació de Cerdanyola comença pels seus barris i per l’espai públic, i així ho farem front l’endèmic abandonament del PSC dels carrers que són igual d’inaccessible com fa més de 30 anys”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Veure Comentaris