ERC confecciona un mapa de les deficiències de l'espai públic

En col·laboració amb el veïnat, han identificat 231 incidències al barri de Serraparera

La secció local d’ERC, juntament amb veïns i veïnes de Serraperera, han confeccionat un mapa de les deficiències de l’espai públic, com són les voreres en mal estat i/o estretes, escocells buits, escocells amb soca, arbres en mal estat, zones degradades, espais de perill o calçada en mal estat.

El resultat d’aquesta col·laboració amb el veïnat ha permès identificar i fotografiar, en pocs dies, més de 231 llocs amb incidències al barri. A través d'un comunicat, els republicans han denunciat aquest seguit d'incidències i han afegit que "és un fidel reflex de com el govern de Carlos Cordón, i dels diferents governs del PSC que han governat la ciutat 34 anys dels últims 44, han desatès l’espai públic, convertint els carrers en llocs insegurs, inaccessibles, bruts i que n’impedeixen el seu lliure gaudi per part de les persones".

Segons el candidat a l’alcaldia d’ERC, Albert Turon, “nosaltres apostem per un espai públic entès com a lloc de trobada, convivència i reunió on les persones, de forma segura, verda i accessible, gaudeixen de la ciutat, de les relacions humanes i socials, del comerç i dels diferents serveis públics i privats que s’hi ofereixen. Per  fer-ho cal un pla de millora integral de l’espai públic de tots els barris, amb accions urgents, determinades i efectives per tornar els carrers i les places a les persones. A ERC creiem que la transformació de Cerdanyola comença pels seus barris i per l’espai públic, i així ho farem front l’endèmic abandonament del PSC dels carrers que són igual d’inaccessible com fa més de 30 anys”. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.