El primer equip masculí del Cerdanyola FC celebrant un gol. FOTO: Cerdanyola FC

Esports

La desitjada victòria del Cerdanyola Futbol Club arriba contra el CF La Nucía

El primer equip masculí del Cerdanyola FC suma tres punts en la 25a jornada de Segona B-Segona RFEF

Després de cinc jornades sense trobar victòria, el primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va sumar els anhelats tres punts diumenge 3 de març davant del CF Nucía, últim classificat de 2a RFEF. El partit de la vint-i-cinquena jornada permet als de Ballabriga sobrepassar el CE Manresa i col·locar-se quarts per sota de la taula.

La primera part de l'encontre disputat a La Nucía, Alacant, va ser igualat sense cap dominador destacat transcorreguts els primers 15 minuts.

Però a la represa els visitants van començar amb les piles carregades. Boris Garrós va signar l'1-0 en el 48' rematant de cap un servei de cantonada. Després el domini es va decantar més pels locals, que es van apropar fins a dues vegades a porteria. En el minut 65 Nico Olmedo va definir el 2-0 arràn d'una pilota que ell s'havia treballat, la va rebre Max Marcet, i aquest li va deixar en safata novament al primer.