La desitjada victòria del Cerdanyola Futbol Club arriba contra el CF La Nucía

El primer equip masculí del Cerdanyola FC suma tres punts en la 25a jornada de Segona B-Segona RFEF

Després de cinc jornades sense trobar victòria, el primer equip masculí del Cerdanyola Futbol Club va sumar els anhelats tres punts diumenge 3 de març davant del CF Nucía, últim classificat de 2a RFEF. El partit de la vint-i-cinquena jornada permet als de Ballabriga sobrepassar el CE Manresa i col·locar-se quarts per sota de la taula.

La primera part de l'encontre disputat a La Nucía, Alacant, va ser igualat sense cap dominador destacat transcorreguts els primers 15 minuts.

Però a la represa els visitants van començar amb les piles carregades. Boris Garrós va signar l'1-0 en el 48' rematant de cap un servei de cantonada. Després el domini es va decantar més pels locals, que es van apropar fins a dues vegades a porteria. En el minut 65 Nico Olmedo va definir el 2-0 arràn d'una pilota que ell s'havia treballat, la va rebre Max Marcet, i aquest li va deixar en safata novament al primer.