Arriba la 9a Tardor Solidària amb un programa online centrat en la justícia global

Del 7 al 9 de novembre, la ciutat celebrarà la IX Tardor Solidària amb un programa d’activitats online a causa de la situació sanitària per la Covid-19

El cap de setmana del 7 al 9 de novembre se celebrarà la novena edició de la Tardor Solidària a Cerdanyola del Vallès. Enguany, però, com a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19, les activitats que formen el programa s'hauran de seguir de manera virtual. 

El programa, fruit del treball conjunt de la regidoria d’Immigració i Cooperació i de les entitats que conformen el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació, se centra aquest 2020 en la Justícia Global, entesa com a objectiu últim de la cooperació: "La justícia global té com a objectiu la transformació de les relacions de poder que generen desigualtats arreu, mitjançant, entre d’altres, la redistribució dels béns i l’educació per una ciutadania global".

Així, s’ha programat una mostra d’entitats locals de solidaritat i cooperació. Els espectadors podran conèixer la tasca que desenvolupen aquestes entitats al municipi i als països del sud a través de vídeo càpsules que ja s'han publicat al Canal Youtube de l’Ajuntament. També es duran a terme diferents activitats participatives a càrrec de les entitats solidàries. 

 

Diferents activitats online

Campanya online “Recomanacions per a la Justícia Global”

Durant els dies 7, 8 i 9 de novembre pots recomanar els llibres, pel·lícules i documentals que més t’agradin a les xarxes socials amb el hashtag #TardorSolidàriaCerdanyola2020. 

INDIFEST. Mostra Online de Cinema Indígena de Cerdanyola: L'Emergència Climàtica i la Sostenibilitat

Enguany, es convida als veïns i veïnes a veure les pel·lícules premiades de la XIII Edició del INDIFEST Festival de Cinema Indígena de Barcelona, que destaquen per la seva visió sobre la sostenibilitat dels pobles en l'actual context d'emergència climàtica i social. Les pel·lícules es podran veure durant els dies 7, 8 i 9 de novembre a través de la pàgina web d'Indifest

Conversatori amb Sebastiana Par Álvarez

La lideressa del CPK (Consejo de Pueblos K’iche’s), Alcaldessa Comunitària i guia espiritual Maia també durà a terme un conversatori dins del marc de les activitats de la Tardor Solidària. 

Què és per a tu, la cooperació?

L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer la cooperació a la ciutadania de Cerdanyola. Per participar-hi, feu clic aquí i compartiu la vostra resposta a les xarxes socials. Al final de l’activitat, es publicarà un recull amb totes les vostres respostes. 

 

Tota la programació de la 9a Tardor Solidària online

tardor solidaria

tardor solidaria

Les entitats que participen en l’organització de la Tardor Solidària són: ACAU (Associació Coordinadora d’Ajuda Unida), ADIA (Associació pel Desenvolupament de la Infància a l’Àfrica), Alternativa Intercanvi amb Pobles Indígenes, Amnistia Internacional Catalunya, Creu Roja Cerdanyola-Ripollet-Montcada, Església Evangelista de Cerdanyola, Fundació Pau i Solidaritat, Fundació Roser de Maig, Fundació Vicente Ferrer, Mans Unides, Sonrisas de Bombay, Veus Sense Fronteres.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.