Alba Carmona presenta "Toques y cantos" amb Jesús Guerrero a l'Ateneu

Ho farà el 5 de juny a les 20 h a l'Ateneu de Cerdanyola

La cantant cerdanyolenca Alba Carmona torna a casa per actuar el 5 de juny a les 20 h l'Ateneu de Cerdanyola. Després d'omplir el teatre amb la presentació del seu disc en solitari 'Alba Carmona' l'any 2019, ara ho farà amb "Toques y Cantos", un treball de la mà del guitarrista i compositor Jesús Guerrero

"Toques y cantos" és un viatge en el qual, a través de la guitarra i la veu com a vehicle conductor, l'espectador podrà anar descobrint algunes de les joies que amaga la música tradicional de la terra. Un concert que viatja des del sud de la península, pel Barri de Triana, recordant aquells famosos tangos del Titi, fins a l'interior més profund, que porta a l'espectador aquests “aires de Salamanca” bressolats al ritme del Pandero de Peñaparda. 

Els dos artistes reviuran la Rondeña de Montoya, els cants de "ordeño", la rumba Catalana i "el tumbao" que porta la rumba. També traslladaran al públic a Cuba, amb el danzón de Xiomata Laugart amb la Guajira flamenca, tan popularitzada per El gran Pepe Marchena.

Així, els espectadors podran navegar en una travessia imaginària per diferents toques, cantes i cançons tradicionals en la llengua catalana i castellana. 

Les entrades es poden adquirir al següent enllaç

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.