Alex Vega porta a la Sala Acme "Los Chandals Al Sol", un espectacle còmic i musical

L'espectacle serà el divendres 26 d'abril a les 22 h a la Sala Acme

L'actor cerdanyolenc Alex Vega torna a Cerdanyola el pròxim divendres 26 d'abril a les 22 h presentant a la Sala Acme Los Chandals Al Sol, un espectacle de comèdia, stand up, improvisació i música en directe on "la vida de barri i el món místic es fusionen en una bogeria sense precedents" i que defineix com a "triple dosi de realitat en vena". 

Autodefinit com a "fals guru", Vega assegura que ha creat l'espectacle "a base de Larios, KISS FM i denúncies del metre de Madrid". El porta des de la capital fins a la ciutat que el va veure créixer per a captivar el públic amb "un viatge únic acompanyat de surrealisme, jeta, i live music dels 80’s, 90’s i 00’s". L'espectacle forma part de la gira de 2024 que per quarta temporada recorre tota Espanya. 

Les entrades tenen un preu de 10 euros i es poden comprar online en aquest enllaç

Los Chandals Al Sol

L'espectacle neix del cosmos absurd i surrealista que envolta la vida i història del seu creador, Alex Vega. Un viatge extrem replet de comèdia i humor, que té el seu origen en aquesta bogeria abstracta i obsessió per les "hombreras" i grups oxidats dels 80’s, que cremen i desapareixen tan fugaçment com la dignitat d'Alex. Un crit a la cutrez i al seu propi encant. Lloant el “Mola Mazo” del gran Camilo Sesto, passant per El Junco, Tears Of Fears o donant el lloc que mereix a La Casa Azul.

Són només alguns dels himnes latents en aquesta experiència trans-sensorial. De la baixada als inferns del grotesc fins l'ascens al cel més boig de Madrid. Una aventura sense marxa enrere, on la màgia t'embolica i abraça. Parlem d'una càpsula del temps on es transmeten sensacions i emocions mai abans experimentades. Una injecció d'adrenalina forjada a base de nits sense recordar, albes eternes i viatges a altres galàxies

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.