La Festa de Sant Martí encara els dies més importants de la festa. A partir d'aquest divendres 8 de novembre i fins al dilluns 11, es concentren el gruix d’activitats d’aquesta festa de tardor que ve carregada de cultura, humor, música i molt més. La plaça Abat Oliba i l’envelat de la plaça Sant Ramon tornaran a ser els dos epicentres de la festa, tot i que les activitats s’estendran per altres espais.
4 dies d’intensa activitat
Tot plegat arrencarà aquest divendres amb el pregó des del balcó de l’ajuntament a càrrec de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès i de Batúcamela; i a la nit la Martinada, que omplirà de música l’envelat de la plaça Sant Ramon amb les actuacions de Tapeo Sound System i el DJ Jorge Peñafiel.
Les activitats seguiran el dissabte amb la Martí-Rider, l’exposició de maquetes de tren i de Kusamono, el Festival de les escoles de dansa, el Correfoc i el contrapregó. Diumenge començarà amb la concentració de cotxes clàssics Cerdanyola Street Motor Show, la Matinal de cultura popular i la Diada Castellera i acabarà amb el correfoc infantil i el I Tardeo de Sant Martí, una de les novetats d'aquest any. A més, diumenge a les 11h tindrà lloc l'homenatge a Xavier Gordo a l'Ateneu.
Activitats infantils
Les activitats infantils de la Festa de Tardor d'enguany se centraran, sobretot, a partir del dissabte 9 de novembre i comptaran amb espatacles de música, circ, la matinal de jocs de dilluns o el correfoc infantil, entre d'altres.
El dilluns, festiu local a Cerdanyola, serà el dia més activitats infantils. Al matí tindrà lloc la Matinal d’activitats infantils i a la tarda l'espectacle de màgia Nomadik amb el Mag Igor.

Un espectacle del Mag Igor. FOTO: Cedida
Cultura popular
Un any més la Festa de Tardor de Cerdanyola girarà al voltant de la cultura popular. Correfoc, castells, sardanes i les bitlles catalanes marcaran el calendari d'activitats d'aquest cap de setmana de festes. Les activitats se centraran, sobretot, durant el dissabte 9 i el diumenge 11 de novembre.
Enguany, una de les entitats que debutarà serà la Colla Bastonera de Cerdanyola, que va néixer el passat mes d’abril de amb l’objectiu de reiniciar una tradició cultural que havia estat absent durant anys a Cerdanyola. Tot i que la primera ballada com a colla va ser a la revetlla de Sant Joan, aquesta serà la seva primera gran cita: "és un gran aparador perquè tota la gent de Cerdanyola ens pugui conèixer", diu la Jessica Gómez, la cap de Colla.

Matinal de Cultura Popular a la Festa de Tardor de 2023. FOTO: Ale Gómez
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.