El Cineclub Xiscnèfils reprèn l'activitat amb la projecció de sis noves pel·lícules

La primera pel·lícula que es projectarà serà "Sentimental" de Cesc Gay.

Després de suspendre tota l'activitat a causa de la situació de pandèmia per la Covid-19, el Cineclub Xiscnèfils reprèn la projecció de pel·lícules a partir d'aquest 25 de febrer. Totes les sessions tindran lloc els dijous a les 20 h al teatre Ateneu.

Programació

Dijous 25 de febrer

"Sentimental" de Cesc Gay, 2020 Espanya. Es una adaptació de 'Los vecinos de arriba', l'obra teatral debut de Cesc Gay. Narra com és la vida d'una parella que ja ni es mira ni es toca fins que, una nit, l'Ana convida a casa als seus veïns del pis de dalt, una parella més jove que ells, amable i simpàtica. Els veïns de dalt els faran una inusual i sorprenent proposta.

Cartell de la pel·lícula "Sentimental"

 

Dijous 4 de març

"Adam" de Maryam Touzani, 2019 Marroc. Una pel·lícula de drama que tracta sobre com Samia, una jove embarassada busca feina a la a la pastisseria de l'Alba, que regenta amb la seva mare. Des del primer moment, però la mare s'oposa inicialment a acollir a l'estranya a la seva casa. A poc a poc, no obstant això, la determinació de l'Abla va cedint i l'arribada de Sami els obre a les tres la possibilitat d'una nova vida.

"Adam"

 

Dijous 11 de març

"La Boda de Rosa", 2020 Espanya. A punt de complir-ne 45, la Rosa se n'adona que ha viscut sempre per als altres i decideix marxar i deixar-ho tot. Descobrirà, però, que canviar de vida no és tan senzill si no està en el guió familiar.

La boda de rosa

 

Dijous 18 de març

"Josep" d'Aurel, 2020 França. Narra la vida del dibuixant i revolucionari Josep Bartolí durant la Guerra Civil espanyola, després de la Segona Guerra Mundial i la seva relació amb la pintora mexicana Frida Kahlo.

"Josep"

 

Dijous 25 de març

"Corpus Christi" de Jan Komasa, 2019 Polònia. Narra la història de Daniel, de 20 anys, qui experimenta una transformació espiritual mentre viu en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals.

Corpus Christi

 

Dijous 8 d'abril

"Las Niñas" de Pilar Palomeno, 2020 Espanya. La història s'ambienta a la ciutat de Saragossa i en un col·legi de monges. L'ambient educatiu de l'entorn de les nenes és comú, és un col·legi de monges, però l'entorn familiar és diferent. La Celia només té mare, i això és considerat atípic. 

"Las niñas"

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.