S'obre el teló de la 27a Pallassada de Bambalina

El dissabte 15 i el diumenge 16 de febrer es representen les dues primeres obres del Festival La Pallassada a l'Ateneu

L'espectacle anual de la companyia cerdanyolenca Bambalina torna a aixecar el taló en la seva 27a edició. Durant el mes de febrer i de març, la Pallassada oferirà rialles i teatre als més menuts al Teatre Ateneu de Cerdanyola. 

Les obres es representaran els dies 15 i 16 de febrer i 22 de març a les 18 h i les 12 h. Les entrades costaran 4 euros als socis de Bambalina i 7 euros al públic general, i es poden comprar de forma anticipada al web de Bambalina.

Teatre Mòbil: 'Oops'

Teatre Mòbil "és d'aquelles companyies que s'identifiquen en parlar sense paraules i jugar amb objectes", afirma Rosa Soler, directora de Bambalina. 'Oops' narra la màgica inspiració d'un compositor que empaita l'última nota d’una cançó, d'uns cuiners amb tres cassoles que creen un món de pots i olles, tres cantants melòdics que perden el compàs darrere un micròfon rebel i la trompeta és més gran que el trompetista. Així, de sobte, tot agafa una altra dimensió.

En resum, les coses no són com les veiem normalment. Aquest espectacle pretén obrir els ulls i la imaginació dels nens i nenes amb les petites coses de la vida. L'obra es representarà el 15 de febrer a l'Ateneu a les 18 h

Mô Clown: 'El Globus Vermell'

Mô Clown és la companyia més jove del Festival i serà l'encarregada de portar a l'escenari l'obra 'El Globus Vermell'. Narrarà la història de la Mô, que somia, es desperta i comença un nou dia. Compartirà amb les famílies la rutina diària que viu sempre amb alegria fins que un amic inesperat truca a la seva porta. Qui serà i què voldrà?

Elisenda Rué, actriu amb una llarga trajectòria en el món del teatre, la dansa i la música, és la creadora de l'espectacle. "És un espectacle que des del 2013, quan es va crear, està tenint molt èxit. Espero que a Cerdanyola provoqui les mateixes sensacions", explica Rosa Soler. 

L'espectacle tindrà lloc el 16 de febrer a les 12 h al teatre Ateneu. 

 

Estaquirot Teatre: 'L'aventura d'avorrir-se'

Estaquirot Teatre és una de les companyies de més renom a Europa. A més, "coneix perfectament quina és l'evolució dels nens i nenes gràcies a la seva veterania. Així, aquesta companyia desenvolupa sempre obres molt didàctiques que atenen les necessitats dels més petits", explica la directora de Bambalina. 

En aquest cas, Staquirot presentarà l'obra 'L'aventura d'avorrir-se' que reflexiona sobre l'avorriment incentivant la imaginació i creativitat dels infants. L'espectacle està dirigit per Guillem Albà, conegut per les seves obres com 'Calma' o 'Pluja'. A més ha desenvolupat un nou espectacle de televisió anomenat 'El llenguado'. 

Es representarà el 22 de març a les 12 h a l'Ateneu

Pots consultar la programació completa de la Pallassada aquí. 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?