‘De parada en parada, guanya la jugada’, un concurs lingüísitc als mercats

Els mercats municipals de Cerdanyola ofereixen un concurs lingüístic per fomentar l'ús del català i oferir vals de descomptes i entrades pel teatre

El concurs lingüístic De parada en parada, guanya la jugada! arriba als mercats de Serraperera i Les Fontetes de Cerdanyola del Vallès convocat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i en col·laboració amb el Servei Local de Català de Cerdanyola i els mercats municipals, per fomentar l’ús del català en tots els àmbits de la societat al territori. És un joc lingüístic que consisteix a encertar termes en català relacionats amb els productes que es venen a les parades dels mercats municipals. El termini per participar en el concurs finalitza el 15 d'octubre. El concurs també rep el suport del servei de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Ocupació.

Cartell del concurs

Cartell del concurs

Bases del concurs

Per participar-hi, cal anar als mercats de Les Fontetes o de Serraparera i buscar els cartells del concurs a les parades, escanejar el codi QR que hi apareix i enviar la resposta del joc per whatsapp al 677 25 50 23. En el missatge caldrà afegir el nom i cognoms de la persona concursant, el nom del mercat, el número de la pregunta i la resposta.

Premis

Les dues persones guanyadores de cada mercat sortiran escollides d'un sorteig entre totes les respostes encertades, encara que tinguin errades ortogràfiques, ja que l’objectiu del concurs és fomentar l’ús oral de la llengua. El nom de les persones premiades es farà públic el 29 d’octubre de 2021 a les xarxes socials del CNL Vallès Occidental i també es notificarà per telèfon.

Els premis seran un talonari de 50 € en vals de compra per a les parades del mercat i dues entrades per a un espectacle de la programació estable del Teatre Ateneu de l'Ateneu de Cerdanyola, tant pel Mercat de Les Fontetes com pel de Serraparera. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.