L'escola de Música Aulos posarà la música al Nadal de Cerdanyola

El concert de la Banda i la Coral de l'escola tindrà lloc el divendres 15 de desembre a les 19 h, a l'Institut Gorgs

El concert de Nadales de la Banda i la Coral de l'Escola de Música Aulos és un concert participatiu pioner a que ha estat ha organitzat i coordinat el director de la banda, Toni Vidal. En ell es retrobaran antics alumnes del departament de vent, molts d’ells pares i mares d’alumnes actuals de l’escola, altres que han continuat com a músics aficionats en diverses formacions de Cerdanyola i també alguns d’ells que han passat al món professional com a intèrprets o com a docents.

Per a aquest concert participatiu també es comptarà amb la presència de la coral de l’alumnat dels nivells d’Avançat +10 i dels nivells de 3r i 4t d’avançat que han treballat amb els professors Francesc MorenoAnna Carme Perales i  Montse Sors. Finalment i formant part també del grup coral cantaran les alumnes del taller de veu que està a càrrec del professor Joan Carles Capdevila. Un total de 120 persones, entre músics de banda i cantaires, a dalt de l’escenari. La direcció musical estarà càrrec del professor Toni Vidal

Cal destacar que moltes de les músiques que se sentiran són de collita pròpia havent-se escrit per tres dels professors de l’escola: Francesc Moreno, Joan Carles Capdevila i Pep Pladellorens.

 

Com aconseguir una entrada?

Atès que l’aforament de l’Institut Gorgs és limitat l’assignació de les entrades lliures s'haurà de fer per sorteig. Les persones interessades a poder entrar en el sorteig hauran d’escriure al correu aulos@cerdanyola.cat indicant com a TEMA del correu CONCERT NADALES BANDA A IES GORGS i passaran a formar part del sorteig. Des de l’escola un cop fet el sorteig s’informarà si s’ha pogut atendre la petició. La data límit per sol·licitar-les serà el dimecres 13 a les 18.00 h moment en què ja no s'atendran més peticions i es realitzarà el sorteig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.