El Grup Artístic Teatral actuarà a la presó de Lledoners

El GAT presentarà la seva obra TOC TOC davant els presos del Centre Penitenciari de Lledoners

La companyia ceranyolenca Grup Artístic Teatral (GAT) actuarà, el diumenge 1 de març, al Centre Penitenciari de Lledoners. El GAT presentarà la seva obra TOC TOC davant els homes empresonats a la presó catalana, on també compleixen condemna set dels líders polítics i socials independentistes. 

Aquesta serà la tercera experiència del GAT presentant les seves obres a la presó de Lledoners. L'any 2018 van representar l'obra Animals de companyia. "Aleshores vàrem agafar el compromís d'anar-hi a representar les obres que preparèssim per als interns del Centre", expliquen des del GAT. La companyia destaca que van viure una experiència emotiva perquè es van trobar amb els polítics i líders socials independentistes que aleshores es trobaven en presó provisional: Oriol Junqueras, Josep Rull, Jordi Turull, Raül Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

 

Un any després, el GAT va tornar al teatre Montserrat Carulla del centre penitenciari per presentar les orbes La barca sense pescador i El dubte. 

Després de tornar el dia 1 de març a Lledoners, la companyia cerdanyolenca presentarà la comèdia TOC TOC al Teatre Ateneu el divendres 13 de març. Es tracta d'una obra que reuneix sis personatges, cadascun amb el seu particular TOC (Transtorn Obesessiu Compulsiu) en la consulta d'un psiquiatre.