Llibert Fortuny i l'escola Cromàtic presenten el seu primer concert a Cerdanyola

El concert es farà el diumenge 15 de maig a les 20 h al Teatre Ateneu

El músic cerdanyolenc Llibert Fortuny presenta la primera gran formació amb alumnes del seu centre instal·lat a Cerdanyola del Vallès, Cromàtic. L’associació i escola musical Cromàtic oferirà la seva primera actuació a la ciutat sota el títol ‘Cromàtic Fresh’. El concert es farà el diumenge 15 de maig a les 20 h i al Teatre Ateneu. Les entrades ja estan a la venda.

Es tracta d’un projecte impulsat del músic cerdanyolenc Llibert Fortuny. El centre de formació està ubicat a la carretera de Barcelona i acull músic de diferents edats, procedència i trajectòria per treballar tècniques d’improvisació orientades en l’època del bebop i hardbop així com l’orientació i aplicació de les últimes tecnologies de producció musical.

Fortuny explica que es tracta d’una proposta diferent amb músics professionals i que té l’objectiu de mostrar a la ciutat l’activitat que es fa a Cromàtic: “Hem fet feina durant quatre anys i ens fa molta il·lusió presentar-ho a Cerdanyola”.   

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.