El FEM Monòlegs tornarà a fer riure els cerdanyolencs en la seva 8a edició

L'espectacle d'humor de la Fundació Esclerosi Múltiple passarà a celebrar-se anualment

L'espectacle de monòlegs de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) torna a Cerdanyola del Vallès en la seva 8a edició i es queda per celebrar-se anualment. El FEM Monòlegs se celebrarà dia 8 de febrer a les 19 h al Teatre Ateneu i té un preu de 10 €.

Ja fa setze anys que es prepara aquest certamen que ha rebut a monologuistes d'arreu del país. Aquest any, un dels convidats més esperats és Carlos del Pozo, que s'estrena per primera vegada en la nova edició del FEM Monòlegs. 

Una de les novetats d'enguany serà també la presència del monologuista Sergio Álvarez, que ha estat preparant-se durant un any sencer per poder participar-hi. A més d'això, tot i que se'n va de la temàtica dels monòlegs, l'actuació especial de la nova edició serà obra del Mag Igor, que sorprendrà el públic els seus trucs de màgia. 

A continuació, actuaran monologuistes de Cerdanyola i dels municipis veïns, com el ripotellenc Alberto Castro, monologuista fidel que ha participat en tots els certàmens celebrats fins ara. També hi haurà Elías Torres, de Terrassa, i els cerdanyolencs Anskar Caballero, Carlos Soler i Raul Llopart, que aquesta vegada col·laboren amb la companyia Caulababa per oferir uns gags molt divertits. 

Hi acudiran també Javier Roldán, Toni Garcia i David Sas. Per finalitzar, es comptarà amb una col·laboració especial del pare i fill Joan i Roger Pera, reconeguts actors catalans en cinema, teatre i televisió. 

Els diners de les entrades es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple per a la investigació de la malaltia. Les entrades van sortir a la venda el divendres 24 de gener i Xavi Cases, organitzador de l'espectacle, afirma que el dissabte ja s'havien venut quasi 300.

 

Així doncs, un any més, es demostra que l'humor i la malaltia no són sempre conceptes allunyats. "Vaig decidir tirar endavant aquest espectacle per treure-li ferro a la malaltia", explica Xavi Cases. "L'humor és una manera de suportar i sobreposar-se".

Amb tot això, l'èxit de l'espectacle ha portat a Xavi a celebrar el FEM Monòlegs anualment, en lloc de cada dos anys. Fins i tot, en un futur, l'organitzador no descarta oferir l'espectacle durant dos dies perquè ningú es quedi sense entrada.