La Pallassada de Bambalina torna al format de ‘clowns’ per celebrar la seva 30a edició

Del divendres 23 de febrer al diumenge 25, Bambalina porta a Cerdanyola tres espectacles de pallassos per a tots els públics

Aquest cap de setmana arriba La Pallassada en la seva trentena edició d’aquest festival. Després que l’any passat Bambalina canviés el format del festival amb espectacles dedicats a la màgia i l’il·lusionisme, enguany tornen La Pallassada amb tres espectacles de ‘clowns’ per a tots els públics.

La programació començarà aquest divendres 23 de febrer amb l’espectacle ‘El venedor de fum’, interpretat per Joan Font; seguirà el dissabte amb ‘Italino gran hotel’ de la Companyia La Tal; i ‘Kaboom!’ de la Companyia Sabanni tancarà La Pallassada el diumenge. 

Les entrades del primer especatcle ja són a la venda al web de teatre de l’Ajuntament amb un preu general de 15 €. L’entrada anticipada costa 12 €, i els estudiants i pensionistes paguen 9 €. Els altres dos, al web de Bambalina.

 

Tornen els ‘clowns’

L’any passat Bambalina va canviar el format de La Pallassada pel ‘Cap de setmana màgic’, degut a la dificultat de trobar noves companyies, espectacles diferents i altres disciplines. Tot i això, la presidenta de Bambalina, Elvi Vila, explica al TOT que “el funcionament no va ser el que esperàvem i no vam quedar satisfets del tot”. De totes maneres, Vila remarca que La Pallassada els permet tenir més flexibilitat i poder comptar amb “altres apostes més diferents, que potser no entrarien a la programació anual de Bambalina”.

 

Aposta per a enganxar a tots els públics

La presidenta de Bambalina considera que la programació d’enguany és una declaració d’intencions per a atraure a un públic d’un major ventall d’edats i “donar-se a conèixer a tothom”. De fet, l’espectacle ‘El venedor de fum’ està adreçada a un públic més adult. 

 

Programació 

 

'El venedor de fum'

El tret de sortida el farà una companyia emblemàtica amb 53 anys d'història, Els Comediants, que portaran el divendres 23 de febrer a les 20 h l'espectacle de públic adult El venedor de fum. Interpretada per Joan Font i codirigida amb Piti Español, l'obra proposa un recorregut monologat per un univers habitat per gegants, capgrossos, màscares, titelles, ombres xineses, fum, vaixells de paper, improvisacions, cerimònies, òperes, paraules i records.

'El venedor de fum'. FOTO: Cedida

'El venedor de fum'. FOTO: Cedida

 

'Italino gran hotel'

 El dissabte 24 de febrer, a les 18 h, la cia La Tal posarà sobre l’escenari Italino gran hotel, un espectacle ambientat ne la bugaderia d'un hotel. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma la roba. Viu sol, somia entre llençols i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra. Jordi Magdaleno interpreta aquesta obra dirigida per ell mateix i Tolo Ferrà.

'Italino gran hotel'. FOTO: Cedida

'Italino gran hotel'. FOTO: Cedida

 

'Kaboom!'

La 30a Pallassada tancarà diumenge 25 de febrer a les 12 h amb l'espectacle Kaboom, a càrrec de la cia Sabanni. L’obra tracta sobre un viatger, en Sabanni, qui fa més de 30 anys que diambula amb el seu carro portant el seu espectacle per tots els pobles i ciutats de Catalunya. En aquesta ocasió es trobarà en una cruïlla i necessitarà que el públic l’ajudi a decidir quin camí triar

'Kaboom'. FOTO: Cedida

'Kaboom'. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.