El pregó de Festa Major dóna el tret de sortida al Roser de Maig

Els Joves Diables de Cerdanyola han sigut els protagonistes de l’acte que també ha tingut actuacions d’altres entitats de la ciutat

La colla dels Joves Diables de Cerdanyola han donat el tret de sortida a la Festa Major del Roser de Maig 2023 amb el pregó que ha tingut lloc la tarda del divendres des del balcó de l’ajuntament i que també s'ha traduït en llengüa de signes de manera instantània.

El cap de la colla, el Mike, ha sigut l’encarregat de fer el pregó, en el qual ha volgut recordar a totes les persones que han passat pels Joves Diables de Cerdanyola. També ha repassat breument la història de la colla des dels seus inicis el 1983 i ha tingut un reconeixement especial per a les bèsties de foc de la colla: el drac Gorgui, la Puput diabòlica i el Boc Manyut.

Per acabar, també ha volgut fer incís en la importància que tenen els ciutadans i ciutadanes en la cultura popular: “la festa és pel poble, però no podem oblidar mai que és el poble qui fa la festa”; i ha demanat la implicació de tots i totes perquè aquestes tradicions no es perdin mai.

Els Diables han estat acompanyats per les autoritats de la ciutat i també s’ha fet una ballada de sardanes i els Geganters, l’Esbart Dansaire Sant Marçal i la Casa d’Andalusia han fet les seves actuacions davant del públic que s’ha agrupat a la plaça de Francesc Layret.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.