Recta final de les activitats de Nadal a la ciutat

L'Ambaixada Reial estarà oberta de 17.30 a 21.30 h a la plaça de l'Abat Oliba

Cerdanyola espera l'arribada dels Reis d'Orient, el 5 de gener, amb activitats per entregar les cartes de desitjos als patges reials i encarant el final de les activitats nadalenques a la ciutat. 

Ambaixada Reial

Aquest dimarts 4 de gener és l'últim dia per visitar l'Ambaixada Reial, on els patges dels Reis encarregats de recollir les cartes estaran instal·lats a la seva ambaixada instal·lada a la plaça de l’Abat Oliba entre les 17.30 h i les 21.30 h. No cal reserva prèvia per lliurar la carta.

A més a més, un patge reial també visitarà el Mercat Municipal de Serraperera (a les 10.30 h els dies 4 i 5 de gener) i al Mercat Municipal de Les Fontetes s'instal·larà una bústia reial els dia 4 de 8 a 14 h. 

Els tres patges de l'Ambaixada Reial. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Els tres patges de l'Ambaixada Reial. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Sorteig dels premis del comerç

El dissabte 8 de gener, el Teatre Ateneu acollirà el sorteig dels premis de Cerdanyola Comerç i Serveis, que anirà acompanyat de l’actuació musical ‘Anem amunt’ del grup Atrapasomnis. Tot es farà a partir de les 18 h i cal reserva prèvia de seients per poder-hi assistir (es pot fer al web de reserves.cerdanyolacomercial.cat.

En total, l’associació de comerciants sortejarà 5.000 euros en premis: tres de 1.000, dos de 500 i quatre de 250 euros. Per accedir al sorteig, els participants hauran hagut d’omplir el passaport nadalenc amb 10 segells fent compres als comerços associats a Cerdanyola Comerç i Serveis. Fins al 7 de gener es poden depositar els passaports omplerts a les bústies dels establiments Estanc de Canaletes, Nens i Nenes, Perruqueria Carmen i Ramon, Oticalia Florit, Bolsos Gasol i Xavi Marín Fotografia.

 

Últims dies dels vals de compra

El 9 de gener finalitza la campanya de vals descompte ‘Queda’t a Cerdanyola’. Fins a aquest dia es poden adquirir els vals de 10 o 5 euros (es poden comprar un màxim de 40) i es podran gastar als comerçs, bars i restaurants adherits a la campanya.

Inici d’any amb l’AMCV

Convertit en tradició cerdanyolenca, el concert de Cap d’Any de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès va posar la música a l’arrencada del 2022 a la ciutat. El 2 de gener, la banda i la coral es van unir en un concert al Teatre Ateneu. L’AMCV també serà present el 5 de gener a la cavalcada de Reis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.