El Taller de Cinema de Cerdanyola estrena "I després què?", un curt sobre la incertesa i la pandèmia

El curtmetratge neix de la incertesa i reflexiona sobre les conseqüències a curt i llarg termini de la pandèmia de la Covid-19

L'associació de gent gran del Taller Cinema de Cerdanyola (TCC) presenta un curtmetratge nascut del desconcert per la pandèmia de la Covid-19. Arran de les moltes preguntes i dubtes que sorgien de la pregunta "què passarà després d'això?", ha nascut el curt "I després què?", que reflexiona sobre quines seran les conseqüències de la pandèmia a curt i llarg termini, el paper de les institucions i què es podria fer de manera individual i col·lectiva.

"I després què?" ha estat coordinat i editat pel TCC i hi han participat membres d'altres entitats de gent gran del municipi, com el Casal del Ateneu i el Banc del Temps. El documental, a més, s'ha pensat, gravat i editat en confinament: cada participant ha gravat la seva intervenció a casa seva. Javier Abarca, membre de la junta de l'entitat, comenta que aquesta va ser una oportunitat per mantenir la cohesió i l'activitat del grup i sentir-se actius en confinament. 

El Taller de Cinema de Cerdanyola

L'entitat es va crear amb l'objectiu de promoure el cinema des d'una òptica no professional i donant un espai de creació a la gent gran. El TCC té el seu origen en "Fem un curtmetratge?", una activitat que va promoure la regidoria de gent gran i que va donar fruit al curt "El secret de la Torre Vermella", presentat al Festival Fantosfreak. 

 A partir d’aquí, i ja constituïts com entitat autònoma i espai de lliure creació i que supera els estereotips sobre el col·lectiu, es van multiplicar el nombre de produccions: "Jubilats d'elit", "Y no pasa nada", "L'estigma", "Lágrimas de sangre", "Amanece que no es poco" i "El violí".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.