Tot a punt per la retrobada cultural de l’Aplec de Sant Iscle 2022

El tradicional Aplec de Sant Iscle arriba aquest diumenge 20 de novembre

El diumenge 20 de novembre es farà el tradicional Aplec de Sant Iscle a Cerdanyola del Vallès. L’Ajuntament cedirà les taules i cadires a les entitats i ciutadania que vulgui dinar a l’Aplec de Sant Iscle, que ja han hagut de fer la reserva del material pertinent. El material municipal disponible és de 60 taules i 500 cadires

Més info: La cultura popular es torna a trobar a l'Aplec de Sant Iscle

Com arribar a l'Aplec

El mateix 20 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a la vall de les Feixes abans de les 8 h per a poder descarregar. A partir de les 9 h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 h i les 17 h amb viatges d'anada i tornada.

De fet, un any més el Club d’Esports de Muntanya Cerdanyola organitzarà una caminada popular de 3,5 km i una variant més curta (2 km) per la pista que va fins a Can Catà, que estarà senyalitzada en tot moment. La novetat d'enguany és que el club ofereix l’opció d'un dinar de germanor amb pica-pica, graellada de carn amb pa amb tomàquet i aigua. S'haurà de comprar un tiquet de 6 euros a través de la mateixa inscripció.

Les activitats de l'Aplec

L'església romànica i també l'ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes per a poder ser visitades entre les 10 h i les 14 h. A les 12 h començarà la missa i quan acabi es farà el repartiment de panets beneïts. La Cobla Sabadell amenitzarà la ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola del Vallès.

Aplec de Sant Iscle 2021. FOTO: Nora Muñoz Otero

Aplec de Sant Iscle 2021. FOTO: Nora Muñoz Otero


Concurs de fotos

Al llarg del dia tindrà lloc el 47è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la setena edició del concurs en la categoria Instagram. Les bases es poden consultar al web d'AFOCER.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.