VÍDEO: Tina Masawi i Llibert Fortuny protagonitzen el vídeo promocional del Festival de Blues

El Festival Internacional de Blues se celebra de l'1 al 10 d'octubre amb concerts a diferents punts de la ciutat

El Festival Internacional de Blues de Cerdanyola del Vallès se celebrarà de l'1 al 10 d'octubre i l'organització escalfa motors amb la publicació del vídeo promocional del festival, que està gravat a llocs emblemàtics de Cerdanyola i protagonitzat per la cantant Tina Masawi i el músic cerdanyolenc Llibert Fortuny

 

El fotògraf Manuel Outumuro està darrera del cartell i el curtmetratge promocional del festival cerdanyolenc. El film mostra la història entre una cantant i un músic, interpretats per Tina Masawi i Llibert Fortuny, embolcallats per la veu i la música i filmada en localitzacions com L’Autèntic, l’Irish Pub 1916, la Barberia de Javier, el pati de Can Domènech o la plaça de Francesc Layret amb els Cerdanyola Lindy Hoppers ballant en una nit especial. La música ha estat creada i enregistrada per a l'ocasió per Llibert Fortuny. La lletra és de Tina Masawi. 

Més info: Primers concerts confirmats de la 30a edició del Festival Internacional de Blues

El divendres 10 de setembre es van presentar el cartell i el vídeo promocional en un acte al Museu d'Art de Cerdanyola (MAC). Manuel Outumuro va agrair l’encàrrec de dissenyar el cartell i fer el vídeo promocional. El reconegut fotògraf va explicar que l’experiència li ha permès veure que la veritable protagonista és Cerdanyola del Vallès, la il·lusió de la seva gent per fer la gravació. 

El director del Museu d’Art de Cerdanyola, Txema Romero, amfitrió de l’acte, va destacar l’honor per a la ciutat de poder comptar amb el treball d’Outumuro. Un artista de categoria i projecció internacional, que transmet "màgia i llum" amb les seves obres. Una fórmula que s’enriqueix amb els "sentiments i la memòria" que aporten els museus.

Per la seva banda, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, el regidor de Cultura, Oscar Pons, i una àmplia representació del consistori van assistir a la presentació. Cordón va agrair la feina feta per molta gent que ha culminat en la realització del curt i la proposta d’un Festival Internacional Blues que aquest any celebra la 30a edició. Va confessar que té un petit paper de secundari al film i què va gaudir l'experiència.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.