Donació de Cerdanyola amb Palestina, Casal Popular La Flama, CUP i Guanyem a la Comunitat Palestina

Gran part dels beneficis de les paradetes de Sant Jordi d'aquests col·lectius i partits aniran destinats a la solidaritat amb el poble palestí

Durant la diada de Sant Jordi, Cerdanyola amb Palestina, el Casal Popular La Flama, la CUP i Guanyem Cerdanyola van muntar quatre paradetes conjuntes amb llibres de les editorials Tigre de Paper, Virus Editorial, Manifest i Verso així com kufies o banderes palestines de la Comunitat Palestina de Catalunya.

Ara han anunciat que la major part dels beneficis d’aquestes paradetes (uns 400€) seran donats a les entitats Prou Complicitat amb Israel i a la Comunitat Palestina de Catalunya. Es tracta de dues associacions de palestins i les palestines residents a Catalunya, que alhora "són un espai de trobada amb la resta de la ciutadania catalana i defensen els Drets Humans i el dret a l’autodeterminació dels pobles", afirmen en un comunicat.

A més, des d'aquests col·lectius i partits polítics cerdanyolencs volen aprofitar per recordar que tota aquella persona que vulgui solidaritzar-se amb el poble palestí ho poden fer a través del Bizum de 663685880 o via transferència al número de compte ES91 1491 0001 2621 4175 5021, ambdues opcions gestionades Prou Complicitat amb Israel i a la Comunitat Palestina de Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.