L'Escola de Màgia de Cerdanyola, Magic Pablo Academy organitza el seu segon Campus Màgic

Descobreix la nova escola de màgia, un lloc on poder despertar el teu potencial màgic, aquest pròxim diumenge 9 de juny


El pròxim diumenge 9 de juny a partir de les 11 h, l'Ecola de Màgia de Cerdanyola, Magic Pablo Academy, obre les seves portes per presentar el seu segon campus d'estiu.

Els professionals de la màgia Mag Igor, que ha estrenat recentment el seu espectacle "Nomadik" al Teatre Ateneu de Cerdanyola, i el Magic Pablo, que continua actuant tots els caps de setmana amb "Magia Kids, Gran Desafío" al Teatreneu de Barcelona, presentaran el seu segon CAMPUS MÀGIC per aquest estiu.

Aquest campus serà un curs intensiu de màgia infantil que es durà a terme les dues primeres setmanes de juliol. Si vols saber més sobre el campus que organitzen aquests dos mags, acosta't aquest proper diumenge a les portes obertes de l'Escola de Màgia situada al carrer Sant Daniel 15 de Cerdanyola.

Que s'ofereix?

Durant una o dues setmanes, segons si s'escull una o les dues, els infants (a partir de 6 anys) tindran l'oportunitat d'aprendre i desenvolupar les seves habilitats màgiques de la mà de professionals de la màgia. 

Cartell amb més informació sobre el Campus Magic 2024

Cartell amb més informació sobre el Campus Magic 2024

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.