S'esperen nous xàfecs localment intensos

Pertorbació mediterrània entre dimarts i dimecres que podria donar lloc a precipitacions intenses a la zona del Vallès Occidental

El Servei Meteorològic de Catalunya manté l'Avís de Situació de Risc per Intensitat de Pluja per a la zona de Cerdanyola i el Vallès Occidental. Els xàfecs podran anar acompanyats de tempesta i localment de calamarsa.

A més, des del Meteocat informen que la predicció per a les pròximes hores indica la formació d’una pertorbació entre les Illes Balears i Catalunya que podria donar lloc a precipitació intensa, vent fort i onatge alterat entre dimarts i dimecres.

Pel que fa a la seva possible afectació a Catalunya, amb els mapes actuals es preveu precipitació que podria ser d’intensitat forta al litoral, el prelitoral i el nord-est, sobretot durant la nit de dimarts i matinada de dimecres.

 

Des del Meteocat preveuen que dimecres hi hagi una nova tongada de ruixats, localment intensos prop de la costa. A partir de dijous millorarà la situació meteorològica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.