Alejandro Fernández augura una millora dels resultats del PP a les pròximes eleccions municipals

El Partit Popular va celebrar a Cerdanyola la reunió comarcal del partit

El Partit Popular va celebrar a Cerdanyola del Vallès, el dimarts 27 d'abril, la reunió comarcal del partit. El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, hi va participar destacant les bones previsions que fa per al PP cerdanyolenc.

"El PP és un partit municipalista i a Cerdanyola ha tingut l'oportunitat de tenir resultats extraordinaris en el passat. És un partit molt sòlid amb un bon equip", va destacar Fernández, qui va afegir: "Creiem que de cara a les eleccions municipals, el PP podrà recuperar la seva embranzida i ser el que ha sigut sempre: un partit de govern".

El president del PP català va recordar el seu passat cerdanyolenc durant la seva etapa com a estudiant a la Universitat Autònoma: "Van ser quatre dels millors anys de la meva vida i tinc molta estima a la ciutat".

Sobre les negociacions per formar govern a Catalunya, Alejandro Fernández considera que s'està donant un moment d'"irresponsabilitat terrible": "Catalunya fa tres mesos que té un govern sense cap tipus de control parlamentari i molts més mesos de govern en funcions. Això és culpa dels que han obtingut una majoria a les urnes i no són capaços de traduir-ho en una majoria sòlida de govern".

En referència a les eleccions de la Comunitat de Madrid, on les enquestes preveuen una victòria del PP d'Isabel Díaz Ayuso, el president dels populars a Catalunya assegura que viu amb "preocupació" la campanya electoral perquè considera que Podemos ha iniciat "un escenari de confrontació pràcticament guerra civilista" que es retroalimenta amb Vox. Fernández defensa que, per contra, Díaz Ayuso proposa un discurs "optimista".

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.