Álvaro Hernández presenta la seva dimisió com a president del PP a Cerdanyola

La Junta Provincial del partit ha d'acceptar la renúncia

El Partit Popular de Cerdanyola del Vallès ha anunciat que Álvaro Hernández ha presentat la seva dimisió com a president de la secció local del partit i que s'ha donat de baixa com a militant de la formació.

El portaveu del grup municipal del PP a l'Ajuntament, Manuel Buenaño, explica que Hernández va presentar la seva dimisió, el passat dijous 17 de setembre, davant el president provincial del partit. En les pròximes setmanes, la Junta Directiva Provincial del partit ha de nomenar una Junta Gestora. Mentrestant, Franciso Correderas exercirà les funcions de president, Anabel Plans de secretaria general i Buenaño continuarà com a portaveu del partit. 

 

Vot en contra a les Ordenances Fiscals

En un comunicat, el PP ha anunciat que votaran en contra de les Ordenances Fiscals que proposarà el govern de Cerdanyola. L'únic regidor del PP al consistori, Manuel Buenaño, critica que el govern del PSC "no hagi obert cap negociació amb els partits de l'oposició i, a més, vulgui pujar la recaudació de l'Impost d'Activitats Econòmiques en gairebé un 20%". 

Buenaño considera que després de 15 mesos de mandat de Carlos Cordón, el govern hauria de presentar "una proposta seriosa i treballada de totes les Ordenances Fiscals" i hauria d'haver modificat "el redactat que va proposar Intervenció i Secretaria a deu Ordenandes Fiscals".

Per una altra banda, els populars no veuen amb bons ulls la modificació de l'IAE que, segons apunten des del PP, pujaria un 20%. El partit critica que no s'hagi consensuat la pujada amb el sector empresarial. "Si es demana un esforç a les empreses del nostre municipi, és normal que qualsevol administració presenti un pla d'inversions tant en infraestructures, com a l'espai públic i telecomunicacions", apunta Buenaño, qui afirma que l'Ajuntament de Cerdanyola "no ho ha presentat".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.