Anabel Plans ja és regidora del PP a l'Ajuntament

Anabel Plans s'incorpora al plenari com a representant del PP després de la renúncia de Manuel Buenaño

Anabel Plans va prendre possessió de l'acta de regidora representant del Partit Popular durant el ple municipal d'aquest dijous 22 de juliol. Plan s'incorpora al plenari després de la renúncia Manuel Buenaño, regidora del PP des de feia catorze anys. 

Anabel Plans ocupava el número 3 de la llista del Partit Popular a les darreres eleccions municipals. Manuel Buenaño s’acomiadava del ple municipal en la sessió ordinària de juny després de 14 anys com a regidor del Partit Popular. Buenaño marxava amb un emotiu discurs en el que destacava que el seu compromís amb la ciutat “segueix intacte perquè no cal ser regidor per a servir al municipi que estimes”.

Anabel Plans va jurar l’acta de regidora de Cerdanyola en el ple de juliol. Plans agraïa les paraules de benvinguda dels regidors i regidores del plenari i va assegurar que treballarà el màxim possible per Cerdanyola. La cerdanyolenca ocupava el número 3 en la llista del Partit Popular en les darreres eleccions municipals celebrades i també és la secretària general del comitè executiva del partit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.