Comença la campanya electoral del 12-M també a Cerdanyola

43.483 cerdanyolencs estan cridats a votar el pròxim 12 de maig

Aquest divendres 26 d'abril ha començat la campanya electoral per als comicis al Parlament de Catalunya, que tindran lloc el pròxim 12 de maig. Els partits polítics ja han realitzat els primers actes de la campanya la nit de dijous a divendres. Pel que fa a Cerdanyola, alguns grups municipals també han penjat cartells demanant el vot pel seu candidat o candidata a la presidència de la Generalitat.

La cambra està integrada per 135 diputats, dels quals l'elecció de 85 correspon a la circumscripció de Barcelona. La resta de diputats corresponen a les circumscricions de Tarragona (18), Girona (17) i Lleida (15).

 

43.483 cerdanyolencs poden votar

En aquestes eleccions podran votar 43.483 cerdanyolencs. Tenen dret a vot les persones de nacionalitat espanyola majors d'edat, que el dia de la votació estiguin empadronades a Catalunya i inscrites al cens electoral. També tenen dret a vot les persones inscrites al cens CERA que resideixen permanentment a l'estranger. Durant tot el període electoral, a la pàgina web de l'INE es pot fer la consulta d'inscripció al cens electoral.

 

Qautre cerdanyolencs a les llistes electorals

En total, són tres els cerdanyolencs que tenen presència a les candidatures que es presenten per aquestes eleccions al Parlament: David González, és el número 23 de la llista del PSC; Santi Cayuela, el número 74 de la candidatura de Comuns Sumar; Óscar Conde, el número 22 per Vox; i Edu Garzón és el número 48 per la CUP.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.