L'EMD de Bellaterra suspèn el ple del mes d'abril a causa de l'estat d'alarma

El ple de la Junta de veïns s'havia de celebrar el dilluns 20

El president de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, va suspendre aquest dimarts 14 d'abril el pròxim plenari de la Junta de Veïns de l'entitat bellaterrenca. El Ple ordinari estava previst pel pròxim dilluns 20 d'abril, i no se celebrarà fins que no s'aixequi l'estat d'alarma. Tanmateix, a causa de la crisi del coronavirus, Andreu va decidir suspendre la reunió dels grups polítics a Bellaterra.

Segons indica al decret de presidència, aquesta decisió s'empara en la publicació del Reial Decret 463/2020 de 14 de març, que declarava l'estat d'alarma a tot el territori espanyol per la gestió de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Segons aquesta norma, "esdevé prioritari limitar, tant com sigui possible, els desplaçaments i les reunions de diverses persones". 

D'altra banda, al decret del president de l'EMD es destaca que "no hi ha temes urgents per aprovar en el Ple ordinari del 20 d'abril del 2020", com una raó més per aparcar la reunió dels grups bellaterrencs. D'altra banda, s'afegeix que "davant d'aquestes circumstàncies és convenient suspendre les sessions plenàries fins l'aixecament de l'estat d'alarma".