ERC anuncia visites als barris de la ciutat per recollir queixes i propostes

Els regidors i regidores d'ERC faran visites presencials als barris abans de l'estiu

 

El grup municipal d'Esquerra Republicana a Cerdanyola del Vallès ha anunciat una campanya de recollida de propostes i queixes als barris de la ciutat. Els regidors i regidores d'ERC faran visites presencials als barris abans de l'estiu. 

"Els recorreguts es faran conjuntament amb associacions de veïns i veïnes així com entitats representatives de cada zona d’acord amb les demandes d’aquestes", expliquen des de la formació. Destaquen que l'objectiu és recollir de manera sistemàtica les queixes veïnals, les necessitats no cobertes pels serveis existents així com propostes de millora.

"El treball de camp ha de permetre presentar un document de resum amb el diagnòstic de la situació dels barris a la ciutat de forma objectiva, coherent i en estret contacte amb la realitat que s’hi viu", afegeixen.

Helena Solà visitarà els barris de Gorgs, Montflorit i Can Cerdà; Íñigo G. Enterria passarà per Serraparera, Banús i Bona Sort; Montse Nieto per Canaletes, Guiera i Fontetes; Albert Turon visitarà Ca n’Antolí, Sant Ramon, Centre i Campoamor i Carme Pina estarà a la Carretera de Barcelona, Cerdanyola de Baix i Can Xarau.

Quant a Bellaterra i el Turó de Sant Pau, ERC assenyala que aquesta tasca s’està fent de manera habitual per part de les vocalies a l’EMD, Quim Oltra i Laura Batalla, "on es fa un treball específic donada la singularitat administrativa del barri".

Des de la formació expliquen que durant el mes de març ja han fet una primera visita al barri de Campoamor, "on els problemes són especialment greus pel que fa a serveis bàsics com la mateixa urbanització del carrer i el control urbanístic, agreujat amb abocaments de residus descontrolats i activitats econòmiques de dubtosa regularitat".

La següent visita està prevista pel dimarts 6 d’abril a les 18 h amb sortida del local de l’Associació de Veïns de Can Xarau al passeig de Santa Eugènia número 5.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.