ERC posa en valor la feina d'Aragonès al Govern i asssegura que s'ha millorat la vida dels catalans

El candidat número 13 pels republicans a les eleccions al Parlament, Juli Fernàndez, va visitar aquest dijous el Mercat de Les Fontetes

El primer candidat vallesà d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a les eleccions al Parlament d'aquest 12 de maig, Juli Fernàndez, ha tret pit de les millores pels cerdanyolencs i catalans que han suposat el govern de Pere Aragonès durant aquests darrers tres anys. 

El sabadellenc, número 13 a la llista republicana per la demarcació de Barcelona, va comparèixer aquest dijous davant del Mercat de Les Fontetes, per afirmar que “quan ERC governa a la Generalitat a la gent de Cerdanyola i a la de Catalunya li va una mica millor”. Per argumentar-ho, va explicar que des que Pere Aragonès és president de la Generalitat, "s'ha tirat endavant la gratuïtat de les escoles bressol, l’increment del personal sanitari i educatiu o el topall dels preus del lloguer".

El candidat a les eleccions al Parlament, Juli Fernández, atenent als mitjans de comunicació. FOTO: Guillem Barrera

El candidat a les eleccions al Parlament, Juli Fernàndez, atenent als mitjans de comunicació. FOTO: Guillem Barrera

 

Fernàndez també va fer una crida al vot republicà dels ciutadans de Cerdanyola i del conjunt de l'Àrea Metropolitana: "són claus per dicidir si volen un govern al seu costat i que la seva prioritat siguin els interessos de la seva gent". En aquest sentit, el candidat va afegir que no tenen "interessos a la Moncloa, com té el PSC".

Per la seva banda, el portaveu i regidor d'ERC a l'Ajuntament de Cerdanyola, Íñigo García de Enterría, va reafirmar els arguments del candidat a les eleccions al Parlament. Enterría va destacar que en aquests tres anys la conselleria de Salut ha aconseguit "desencallar que en un futur immediat es faci realitat l'Hospital Ernest Lluch"; han aprovat el Pla Nacional per l'eradicació de l'amiant a Catalunya; i han incrementat la plantilla de Mossos d'esquadra (l'any passat a la Comissaria de Cerdanyola es van incorporar 9 nous agents), fent que "sigui una ciutat més segura". 

En matèria d'economia, el portaveu republicà va afirmar que el Govern d'ERC "ha portat Catalunya al rècord de persones treballant i al rècord de taxa d’ocupació femenina": a Cerdanyola la taxa d'atur és de les més baixes del Vallès, un 7,71%. Malgrat aquesta baixa taxa d’atur a Cerdanyola, Enterría criticava que l’Ajuntament hagi “retallat incomprensiblement els darrers anys els cursos de formació que ofereix la Generalitat de fer-ne uns 18 fa uns 5 anys a només 4 aquest any 2024”.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.