Es forma l'assemblea cerdanyolenca de Primàries Catalunya

Entre els candidats a formar part de la llista de Primàries hi ha el cerdanyolenc Cristian López-Baltasar

Primàries Catalunya ha forma recentment la seva assemblea a Cerdanyola del Vallès amb la vista posada en les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim mes de febrer. Entre els candidats a formar part de la llista de Primàries hi ha el cerdanyolenc Cristian López-Baltasar.

"Primàries és un moviment ciutadà autoorganitzat que treballa per la configuració d'una llista electoral que faci efectiu el mandat vigent del referèndum oficial i vinculant del primer d'octubre, sense excuses ni dubtes. Som la gent de la tardor de 2017, els que vam fer el referèndum i el vam guanyar", s'autodefineix la formació. 

Durant aquestes setmanes, Primàries estrà celebrant debats entre els candidats a formar part de la llista i el diumenge 29 de novembre és votarà la primera volta. Cristian López-Baltasar, veí de Cerdanyola i originari de Toledo, és un dels candidats que els electors podran votar en breu.

En la presentació de la seva candidatura, López-Baltasar explica que viu a Catalunya des de fa 10 anys i que va aprendre català al seu poble, Illescas, gràcies a ser fan del FC Barcelona i a veure la sèrie Plats Bruts. "La primera proposta que hauríem de tenir totes les formacions independentistes, és la unitat al parlament, per aixecar d’una vegada per totes, la declaració d'Independència, i restablir a tots els efectes, el govern legítim de Catalunya", destaca. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.