Guanyem Cerdanyola dona els sous del ‘ple de meses’ a causes solidàries

El dijous 22 es va celebrar un ple per fer el sorteig de les meses electorals

Els regidors del grup municipal de Guanyem Cerdanyola aportaran les retribucions del ple de sorteig de les meses electorals a les treballadores en vaga de la Residència Joan XXIII i al Grup de Suport "La Pública contra el feixisme". El grup també ho va fer en el 'ple de meses' de les eleccions municipals.

El passat dijous 22 de juny va tenir lloc el Ple de meses electorals. El ple extraordinari, que dura pocs minuts, va servir per sortejar quins ciutadans formaran part de les meses electorals de les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Des de Guanyem Cerdanyola han emès un comunicat en el qual denuncien "que per un Ple que dura escassos minuts i que no els comporta cap mena de feina, els regidors de l'oposició percebin 431,21 euros". Per això, han anunciat que com ja van fer amb el ple de meses de les eleccions municipals, tornaran a destinar a causes solidàries els 862,42 euros que cobraran entre els dos electes de Guanyem, Ivan González i Cristina Gallardo.

En aquest cas les aportacions aniran a dues causes diferents. Per una banda, donaran 431,21 euros a la caixa de resistència de les treballadores de la Residència Joan XXIII que fa més d'un mes que estan en vaga indefinida. Els altres 431,21 euros aniran al grup de suport 'La Pública contra el feixisme' "on diferents joves universitaris es troben encausats per plantar cara a l'extrema dreta", expliquen.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.