Guanyem demana una solució per a l'ACFA, que continua amb l'activitat aturada

Guanyem Cerdanyola demana al govern que apliqui la moció aprovada al ple del mes d'abril sobre l'Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer

Guanyem Cerdanyola insisteix, en un comunicat, en la necessitat de trobar una solució a la situació de l'Associació de Familiars Cuidadors de Malalts d’Alzheimer (ACFA). La formació demana al govern municipal que compleixi la moció aprovada el mes d'abril, en la qual s'acordava trobar un espai per a les activitats d’ACFA

Des de Guanyem indiquen que s'han reunit amb l'ACFE i reiteren que l'associació segueix sense un espai adient on desenvolupar les seves activitats. El partit destaca que cal tenir en compte que l’ACFA "és una entitat amb una tasca fonamental a la ciutat, oferint un servei de suport a totes aquelles persones que tenen cura dia a dia de pacients afectats per Alzheimer".

Per una altra banda, exigeixen al govern del PSC que proporcioni "una solució a la manca d’un local per a tirar endavant les activitats d’ACFA". En aquest sentit, des de Guanyem Cerdanyola expressen la seva preocupació per una situació que consideren s’està allargant massa en el temps. "Pot implicar que l’ACFA hagi d’acabar marxant de la nostra ciutat per a desenvolupar la seva activitat. En aquest sentit, des de Guanyem volem reiterar el nostre suport al teixit social de Cerdanyola i demanem que el govern tingui en compte que tenir una ciutat viva depèn en gran mesura de garantir que les entitats puguin desenvolupar la seva tasca", asseguren. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.