Guanyem considera que el PSC ha renunciat a les polítiques d’esquerres

Guanyem fa balanç dels dos anys de govern del PSC

Guanyem Cerdanyola ha emès un comunicat fent balanç dels dos primers anys de mandat del PSC. La formació, que té tres regidors al plenari, considera que el PSC “ha renunciat a les polítiques d’esquerres pràcticament en tota la seva acció política i a defensar a les grans majories socials de la ciutat”.

En aquest sentit, asseguren que el govern “ha preferit comptar amb les forces conservadores del Ple”, i destaquen un exemple: "El pressupost de 2021 s’ha aprovat amb el vot a favor de tota la dreta del plenari (PP, C’s, JxCat) i sense ni un sol vot a favor dels partits d’esquerres".

Crítiques a la gestió del Tribut Metropolità, el Centre Direccional i el carrer de Santa Teresa

Com a exemples de la renúncia a les polítiques d'esquerres que esmenta Guanyem, la formació assenyala temes com la gestió del Tribut Metropolità. "L’Alcalde Carlos Cordón no només ha defensat aquest tribut sinó que ha votat a favor del seu increment a l’àrea metropolitana", diuen.

També es mostren contraris a l’aprovació del projecte del Centre Direccional i destaquen que Guanyem està actuant de la mà de col·lectius ecologistes per enviar el projecte als tribunals. Per una altra banda, consideren que "el PSC ha aturat aquesta política i s’ha dedicat a publicar grans titulars en comptes d’executar el pressupost en matèria d’habitatge" i reiteren la seva aposta per "l’adquisició d’habitatge públic".

Quant a la gestió de les obres al carrer de Santa Teresa, Guanyem assenyala que el govern socialista va presentar "un pla pràcticament idèntic a aquell que va rebutjar enèrgicament quan estava a l’oposició". Sobre els conflictes actuals a la zona per les obres d'enderrocament dels cinemes, demanen més actuacions per part de l'Ajuntament.

La formació també critica l’evolució del projecte del crematori: “Seguim esperant el compromís públic i ferm del’alcalde per evitar la seva construcció”. I posa en dubte el model escollit per posar en marxa la zona esportiva del Riu Sec, considerant que l’Ajuntament no hauria d’invertir diners per arreglar-la. A més, consideren negativa la gestió en termes d’impostos i amb el conflicte amb l’ACFA

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.