Guanyem reclama al Govern que “no sucumbeixi a l’electoralisme dels grans projectes faraònics”

La formació municipal reivindica el Pla d’Inversions aprovat en l’anterior mandat

Guanyem per Cerdanyola ha exigit que el govern del Partit Socialista no retorni a velles temptacions d’optar per un “electoralisme més clàssic i dels grans projectes faraònics”. Des de Guanyem han exigit en una roda de premsa convocada a Can Xarau, aquest 7 de febrer, que s’obeeixin les necessitats de la ciutat i han reivindicat la inversió feta amb el Pla d’Inversions aprovat en l’anterior mandat.

El grup municipal Guanyem per Cerdanyola s’ha mostrat satisfet per l’enllestiment de les obres a la zona esportiva de Can Xarau. La nova “boina” per poder fer esport sota condicions meteorològiques adverses respon a un Pla d’Inversions “imprescindible per a una ciutat amb una manca importantíssima d’inversions en els equipaments existents.” Per a la formació, i així ho ha reivindicat l’exalcalde, Carles Escolà, és una “prova de l’encert en la manera d’entendre les inversions a la ciutat.”

Les crítiques han estat per al govern socialista a qui han acusat de “fer bandera i convertir-les en medalles que ara es pengen.” El grup municipal ha criticat la nota de premsa de l’Ajuntament on s’assegurava que les obres al Pavelló havien començat al juliol quan, en realitat, va ser al mes de maig. Per al regidor Ivan González “la ciutat ha de continuar en la mateixa línia i ha de posar en valor els equipaments que ja té i fer un ús raonable i sostenible.”

La regidora Laura Benseny, qui va ser regidora d'Esports amb Compromís, ha assegurat que la pista coberta no satisfà “els problemes estructurals que té l’esport de Cerdanyola”. Per a Benseny cal descongestionar Can Xarau i per això ha exigit al govern del PSC que tiri endavant la Fase 2 del PEM Guiera. La regidora ha demanat al govern que expliqui quin és el model que tenen per canviar la gestió de l'equipament i ha afirmat que cal que “els treballadors vagin a l’empresa pública i que tinguin condicions dignes que és el que exigeixen des de fa molt temps.”

Guanyem ha reivindicat la necessitat del món cultural d’una sala de concerts municipal així com de fer la inversió a Can Hortadó. El partit ha assegurat que en els propers mesos esperen poder celebrar altres projectes com la Plaça Goya, el canvi de llambordes a Sant Ramon o el carrer de Santa Marcel·lina.