El ple vota modificacions del pressupost municipal en una sessió extraordinària

La sessió té lloc aquest divendres 13 a les 13.30 h de forma telemàtica

El ple municipal de Cerdanyola del Vallès es reunirà en una sessió extraordinaria aquest divendres 13 de novembre a les 13.30 h per votar un seguit de modificacions del pressupost. Aquest canvis que proposa el govern local fan referència a quantitats que anirien destinades a qüestions d'urbanisme, comerç, espai públic, medi ambient i al cementiri.

 

Modificacions del pressupost per a temes urbanístics

En primer lloc, el govern del PSC plantejarà modificar el pressupost per aprovar de forma inicial una aportació econòmica de 318.682 euros al Consorci Urbanístic del Centre Direccional que estava pendent de fer-se. 

Per una altra banda, posaran sobre la taula del plenari aprovar inicialment uns canvis que contemplen destinar 96.742,12 euros en actuacions de reparació del CEM Riu Sec; 18.200,01 euros per la redacció del projecte de reurbanització de Les Fontetes i 179.513 euros a actuacions de millora de la inundabilitat a Les Fontetes. 

En termes d'espai públic municipal també es plantejarà destinar 25.000  euros al manteniment d'aparells com l'aire condicionat, els ascensors o les alarmes. 

 

Conveni amb el comerç per la campanya de Nadal

En un l'apartat de les modificacions referents al comerç, es plantegen 15.000 euros corresponents al conveni per la campanya de Nadal amb l'associació Cerdanyola Comerç i Serveis i 9.000 del servei de take away del Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental

El govern també portarà a aprovació del ple un conveni de 500 euros per col·laborar en la promoció agroecològica del Parc Natural de Collserola. Així com 195.000 euros pel subministrament i col·locació de làpides de pedra calcària als nínxols afectats per les obres d'ampliació i remodelació del cementiri de Cerdanyola.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.