El regidor cerdanyolenc Víctor Francos (PSC) és el nou cap de gabinet del ministre de Sanitat

Francos és l'actual segon tinent d'alcaldia a l'Ajuntament de Cerdanyola

El regidor del govern de Cerdanyola del Vallès, Víctor Francos, és el nou cap del ministre de sanitat Salvador Illa. El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimarts 1 de setembre, el nomenament de Francos en substitució de Germán Rodríguez.

Segons apunta l'ACN, Germán Rodríguez -fins ara cap de gabinet d'Illa -ha deixat el càrrec per motius personals. Després d'aquesta decisió, el càrrec l'ocuparà Víctor Francos, segon tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Cerdanyola amb el PSC. Francos també és el regidor de Serveis Jurídics, Espai Públic Secretaria, Serveis Urbans i Relacions amb l'EMD de Bellaterra.

El cerdanyolenc és llicenciat el Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i actualment desenvolupava les funcions de director de Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona. El Consell de Ministres destaca l'experiència de Francos duent a terme tasques de coordinació de gabinets i equips en diferents àmbits de l'administració pública durant la seva vida laboral.

Amb el PSC, el cerdanyolenc ha estat regidor del govern local en dues ocasions i ha participat en la coordinació del Partit Socialista a nivell català. Així, entre altres càrrecs, ha estat director de Relacions parlamentàries de la Presidència de la Generalitat (2006-2010), assessor parlamentari del Grup Socialista al Parlament de Catalunya (2011), coordinador General del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2011-2013), director de Gabinet de la Primera Secretaria del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2013-2014) i director dels Serveis Jurídics del Partit dels Socialistes de Catalunya PSC-PSOE (2017-2018). A més, va ser assessor de la Diputació de Barcelona (2015-2016), director del Parc Tecnològic del Vallès (2018-2019) i director de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa del Consorci de la Zona Franca de Barcelona (2019-2020).

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.