Gairebé 10.000 nous universitaris comencen curs a la UAB

Els nous matriculats en graus de la UAB suposen el 21,14% del sistema universitari català

Aquest curs, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) rep un total de 9.818 nous estudiants que comencen etapa universitària aquest mes de setembre. Aquests són els matriculats en la primera assignació duta a terme per la Generalitat, però quan es resolguin els resultats de la selectivitat de setembre s'hi afegiran més nous estudiants. 

Els matriculats a la UAB suposen el 21,14% del sistema universitari català. El mes de setembre, les facultats de la UAB al campus de Bellaterra i a Barcelona organitzen sessions de benvinguda per a l'alumnat que s'incorpora als estudis de grau el curs 2022-2023. Per saber on i quan es fa la sessió de cada titulació és necessari consultar el web del centre corresponent.

A les sessions d'acollida, membres del professorat ofereixen informació sobre la facultat, les titulacions i els serveis per a la comunitat universitària de la UAB. Aquestes trobades són també una ocasió per prendre el primer contacte amb els nous companys d'estudis.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.