Afectacions al trànsit per les obres del passatge de Codonyers

Les obres duraran 10 dies

Els treballs de connexió de la canonada d’aigua del passatge de Codonyers al carrer de Sant Ramon farà que el trànsit d’aquestes dues vies es vegin afectat durant uns 10 dies. L'Ajuntament de Cerdanyola ha informat que, a partir del dimecres 23 de setembre, es procedirà a connectar la nova cononada d’aigua del passatge de Codonyers a la del carrer Sant Ramon.

Aquests treballs faran que es mantingui tallat tant el passatge Codonyers com el carril direcció centre del carrer de Sant Ramon. Com a conseqüència de les obres, es prohibeix la circulació de vehicles direcció Sant Cugat des de la cruïlla d'Anselm Clavé i la circulació d’aquests es realitzarà pels carrers de Sant Camil, Zurbano i Sebastià Garriga. La sortida del pàrquing del número 179-181 serà obligatòriament en direcció Sant Camil.

L'accés al passatge dels Pollancres es realitzarà per Anselm Clavé amb Independència i s’habilitarà el doble sentit de circulació del passatge de Codonyers per accés a pàrquing.

Els itineraris de línies d'autobusos queden de la següent manera:

  • Urbà 1, A4, B7 i B4 festius en direcció Montflorit/Sant Cugat circularan per av. Primavera - Santa Rosa. S'anul·len les parades de pl. Sant Ramon, Anselm Clavé, Sant Ramon 264 i Boters 4. S'habiliten parades de la SU2 (Primavera - Santiago, Santa Rosa i avinguda Universitat Autònoma).
  • Urbà 1 en direcció Canaletes circularà per Flor de Maig - Santa Rosa i Anselm Clavé. S'anul·la parada Sant Ramon - Codonyers. S'habilita parada Anselm Clavé - St. Enric.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.