L'Ajuntament destaca la bona acollida del programa d’eficiència energètica al mercat de Fontetes

El programa ofereix assessorament sobre com reduir la despesa energètica als comerços

Aquest 2023, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa un programa d'eficiència energètica per a comerços per assessorar els establiments sobre com reduir la seva despesa energètica i el seu cost. És un projecte promogut pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i cofinançat per la AMB.

El passat dimecres 8 de març, el consistori va iniciar les visites del Programa d’Eficiència Energètica per a comerços, restauració i microempreses amb una primera visita al Mercat Municipal de Les Fontetes "amb molt bona acceptació per part dels paradistes", assenyalen des de l'Ajuntament.

Un equip d’agents d’eficiència energètica va detectar com a principals consumidors d’energia de les parades visitades l’enllumenat dels aparadors i les cambres frigorífiques. El consistori indica que "a partir de la informació recollida es farà un seguiment per a poder assessorar adequadament i implementar mesures d’estalvi com el reemplaçament sense cost d’alguns punts de llum per altres més eficients i la consulta de la factura per optimitzar la despesa energètica"

Aquestes visites continuaran pel Mercat Municipal de Serraparera i posteriorment als comerços de la ciutat. Els comerços de la ciutat que estiguin interessats poden contactar amb el Servei de Promoció Econòmica a través del correu electrònic eficienciae@cerdanyola.cat. Per la gestió de les visites cal trucar al telèfon 93 594 70 50 ext. 2260, i per les consultes tècniques cal posar-se en contacte al telèfon  93 594 70 50 ext. 2261.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.