L'Ajuntament organitza un taller per a joves sobre com trobar feina

La sessió és gratuïta i es farà el 16 de novembre a les 18 h

L'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès organitza un taller gratuït sobre el procés de cercar feina dirigit a persones joves. La sessió es farà el 16 de novembre a les 18 h i al Casal de Joves Altimira (passeig del Pont, 45). 

El taller anirà a càrrecde l'associació Avalot, especialitzada en el món laboral. La sessió inclourà recomanacions sobre les eines bàsiques per a la recerca de feina (CV i carta de presentació) i es tractaran temes com els canals de recerca de feina més habituals i utilitzats, els tipus de processos de selecció actuals i facilitar la informació necessària per afrontar amb èxit un procés de selecció i el marc bàsic de les relacions laborals i la realitat del mercat de treball juvenil actual.

Per fer la inscripció cal omplir aquest formulari i la plaça es confirmarà el dilluns 14 de novembre per telèfon (Whatsapp). Per obtenir més informació es pot visitar el web municipal o trucar al telèfon 935 805 869.

poster taller numero 1 1 1

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.